Poročna fotografija RadialArt

Ker opravimo samo eno poroko na termin je število poročnih fotografiran omejeno. Lahko nas kontaktirate za informacije o ceni  in prostih terminih.
Kaj ponujamo?

POROČNA FOTOGRAFIJA

Delamo le najbolje za vas!

Ponudba poročna fotografija

 

– poroke fotografiramo po celotni Sloveniji

– poročna fotografija po meri, celodnevno ali šest ur

– vse fotografije dobite na USB klučku (najvišja resolucija)

– profesionalna obdelava fotografij

– široka ponudba poročnih albumov, ročno izdelanih v Italiji

– lahko je prisoten tudi drugi fotograf/asistent

– tisk fotozahvalnic na poroki

 Zakaj nas izbrati?

 

– poročna fotografija, ki se prilagaja vašim željam in potrebam

–  poskrbeli bomo za vse kar se tiče fotografije, da boste lahko brezskrni

– smo diskreteni, pari pravijo, da nas na poroki skoraj ne opazijo

– varnostno hranjenje vseh fotografij

– večletne izkušnje fotografiranja porok

– plačilo na obroke

– 100% garancija

POGOSTA VPRAŠANJA

In odgovori nanje

Koliko časa si prisoten na poroki?

Najraje fotografiram cel dan, od priprav do reza torte, imamo pa več paketov in s tem več opcij. Poročna fotografija je najbolje narejena, če fotografiramo cel dan, saj tako lažje povem vajino zgodbo.

Koliko fotografij dobiva?

Število fotografij je odvisno od ur fotografiranja, dogajanja, itd. Okvirno dobita od 500-900 izbranih fotografij, v album ponavadi damo okrog 150 fotografij.  Fotografije dobita na  Usb ključku, vajine fotografije hranim za nedoločen čas, v kolikor bi jih izgubila vama jih lahko ponovno izdam.

Koliko časa pred poroko te lahko rezerviramo?

Nimam omejitev, lahko leto ali par mesecev pred poroko.

 Izdelaš tudi poročni album?

Seveda izdelam poročni album. Imam ročno izdelane albume, narejeni v Italiji. Albumi so kvalitetni ter cenovno ugodni.

Ali narediš tudi skupinske fotografije?

Da, načeloma vedno naredim skupinske fotografije (vsi prisotni, par s starši, par s sorodniki,…)

Nisva poklicna modela, ali naju boš dosti poziral?

Ne sploh ne poziram veliko, poziram samo ko delamo naš “fotoshoot”. Moj način poziranja je zelo enostaven in lahko ga  opravita praktično z zavezanimi očmi.

Koliko časa traja izdelava albuma?

Fotografije so ponavadi obdelane v roku 2-3 tednov, v kolikor naročita album bi potem od dneva poroke do dostave preteklo okoli 2-3 mesece.

 Poročna fotografija ali jo res potrebujemo?

Poročna fotografija je edino kar vama ostane potem ko ste se zabavali in so svatje odšli domov. Živimo v času, ko se nekaj kupi in čez par mesecev ali let vrže stran, ampak verjamita mi poročnih fotofrafij in poročne fotoknjige ne bosta nikoli vrgla stran.

Ali se lahko srečamo za pogovor?

Seveda se lahko srečamo, dobimo se lahko ob kavi, kjer vama bom podrobno razložil bolj podrobno naše storitve ter odgovoril na vsa vaša vprašanja.

Kaj pravijo o nas na družabnem omrežju facebook

 

Super cudovite fotografije! Meni je slikal poroko, pa druzinske slike in otroke, zelo zadovoljna tako z delom kot odnosom! resnicno priporocam!

Katarina

Hvala Luka za prečudovite fotografije in izkazano profesionalnost! Grazie Luka per le meraviliose fotografie e per la professionalità dimostrata!

Tadeja

Hvala Luka za prečudovite poročne slike in izdelavo albuma .. Bila sva zelo zadovoljna. Priporočava ga vsem parom kateri načrtujete poroko .. Ne bo vam žal

Bojanca

Moje ime je Luka, sem profesionalni fotograf. Vrsto let sem fotografiral poroke v Italiji. Fotografija zame ni delo ampak strast. V čast nam je, da smo lahko ob vas v najpomembejših trenutkih v vašem življenju. To odgovornost jemljemo zelo resno, zato bomo s profesionalnostjo upravičili vaše zaupanje. Poročna fotografija je sestavni del poroke, vedno se trudimo izvesti vajino vizijo poroke, ker se zavedamo kako pomemben je ta dan za vaju. Poročna fotografija zahteva veliko dela in predanosti, da lahko ustvarimo nekaj kar bo ostalo v vaši družini še za naslednje generacije. Temu primerna je tudi naša strokovnost ter izdelki kot npr. naš album, ki je garantiran za 99 let. Vsaka poroka je posebna in neponovljiva, zato je poročna fotografija tako pomembna, saj bomo ujeli vse najlepše trenutke vajine poroke. Poroka je eden najpomembnejših dni v vajinem življenju zato ne dovolite, da spomin na vajino poroko zbledi in nas kontaktirajte za več informacij.

Luka Kobal
Luka Kobal

Fotograf

“What i like about photographs is that they capture a moment that’s gone forever, impossible to reproduce.” ― Karl Lagerfeld

STOPITE V STIK Z NAMI

Imate kakšno vprašanje, z veseljem bom odgovoril na vsa vaša vprašanja.